ARRANGEMENTER

På Christianshøjkroen 2024


FAVORITTER MED HURTIGKARL

GOURMET AFTENER I SAMARBEJDE MED JAN HURTIGKARL

FREDAG DEN 3. MAJ & LØRDAG DEN 4. MAJ

Jan og Nikolaj sammensætter en 4 retters menu med snack og dertilhørende vine.  Udgangspunktet er favoritterne blandt sæsonens råvarer; eksempelvis asparges, rabarber, spæde rødder, hornfisk og fjordrejer.

- mere info følger.

Pris inklusive mad og vine: 975 kr + gebyr

BESTIL BILLETTER HER




MINDFULNESS

på Christianshøjkroen

En pause i skoven - den første onsdag i hver måned kl. 17 – 18.30

Mindfulness giver os mulighed for at genfinde ro, mindske stress, mærke os selv og puste ud, så vores krop og sind kommer i balance.

På Christianshøj lader vi skoven og kroen danne rammerne for mindfulness.

Den smukke natur omkring Christianshøj giver os bl.a. mulighed for at opleve naturen helt tæt på, sanse og klare vores tanker. Og i de varme gamle krostuer kan vi få en tryg pause fra hverdagens tankemylder, så vi kan samle vores energi. Da vores hverdag ofte ikke skaber meget tid til mindfulde pauser, har mange glæde af at skabe disse pauser i et fællesskab - lagt i kalenderen.

Derfor udbydes der nu mindfulness på Christianshøjkroen, hvor du bliver guidet gennem:

- en stillevandring i Almindingen (med fokus på bl.a. nærvær og jordforbindelse) – rute og længde afhænger af vejr og deltagere.

- afslapning, energiboost og meditation

Der bliver serveret te og sødt.

Alle, der har lyst, har mulighed for at tilmelde sig.

“Pausen i skoven” ledes af Hanne Lyngby Nielsen og Sofie Edlev Nielsen, som begge har erfaringer og uddannelse indenfor meditation og mindfulness.


TILMELD DIG HER




BORNHOLMS SOMMERREVY

I KYLLINGEMODEREN

28. juni - 3. august

Igen i år indtager de to garvede revydirektører Gunvor Reynberg og Søren Hauch-Fausbøll scenen i Kyllingemoderen, og Johann Gustav, der blev kåret som Årets Revykomponist 2023, vil som revyens kapelmester forkæle øregangene med lækker musik. Revyen har desuden to unge og meget musikalske jyder med, nemlig Frida Rødbroe og Mathias Flint, som med garanti brækker tungen på den bornholmske dialekt. Så der er meget at se frem til.

Vi serverer naturligvis middag inden revyen. Lækkert, nemt og festligt.

Vi har sammensat menuen af danske og bornholmske kvalitetsråvarer og glæder os til at give jer en helt særlig mad- og revyoplevelse i år.


KØB BILLETER OG BESTIL REVYMENU HER