På Christianshøjkroen byder vi, Nikolaj og Sofie, jer velkommen


Vi overtog forpagtningen af Christianshøjkroen og Kyllingemoderen i 2023, hvor vi også flyttede ind på kroen. For os er det derfor en livsstil, at åbne dørene, byde jer velkommen og sørge for, at I får en dejlig og afslappet oplevelse her i skoven.

Nikolaj er, udover jeres vært, også kok. Han sørger for, at maden på kroen bliver lavet med omhu og respekt for råvarerne. De er udvalgt med fokus på høj kvalitet, er lokalt forankrede og lavet med omtanke for natur, næring og miljø. Køkkenet har et rent og enkelt udtryk. Det tager udgangspunkt i traditionelle tilberedningsmetoder, med sans for både detaljen og helheden i oplevelsen. 

Nikolaj er udlært fra Kommandanten (som havde 2 stjerner i guide Michelin), og har tidligere været resturantør i København med restaurant Ensemble (som havde 1 stjerne i guide Michelin).

Efter sine tidligere erfaringer i kokkeverdenen, har han nu fået et mere enkelt og personligt tag på maden. Dog slipper han aldrig sit kompromisløse fokus på kvalitet.


Sofie er vært med stort “V”. Hendes hjerte banker for stedet og skoven, og for at lade kroen afspejle og harmonere med den ro der findes i omgivelserne. 

Sofie har skabt en hjemlig, hyggelig og unik atmosfære på kroen, som danner rammen om det personlige værtskab. For Sofie er det vigtigt, at kroens stuer indbyder til, at holde en pause fra hverdagens gøremål. Hun sørger for, at I kan slappe af og sætte samvær, nydelse og gode stunder i højsædet. 

Helheden er vigtig for Sofie og hun værdsætter, at et besøg på Christianshøjkroen også er en mulighed for, at nyde skovens foranderlighed gennem årstiderne, og det historiske vingesus på Christianshøj.

Historisk set har Sofie også tilknytning til Christianshøj, da det var hendes oldefar, Johannes Theodor Lyngby, der ejede Christianshøjpavillon (Christianshøjkroen) og hotel Jomfrubjerget, samt fik opført Almindingspavillonen (Kyllingemoderen) som forsamlingshus i 1920érne. 


Vi glæder os til at byde jer velkommen på Christianshøj.


Bedste hilsner fra Sofie Edlev Nielsen og Nikolaj Jeppesen