FROKOST


SKOVFROKOST

Små skønne smagsoplevelser i tre serveringer...

3 slags hjemmelavede sild

-

Torskekroket med sauce tatar

Laksesalat med ørredrogn

Vildpate med surt

Tærte med karamelliseret løg og pigeonæble

-

Ost med kompot

Citronfromage med krokant

295,-


ÆGGEKAGE

Cremet æggekage med røget skinke, hjemmerørt sennep,

syltede rødbeder, friske urter, salater og sylt.

Rugbrød, smør og hjemmelavet krydderfedt

195,-


KROENS FROKOSTSALAT

Fyldig salat med Bornholmske bælgfrugter og urter,

bagte rødder, syltede sager og sprøde salater 

Vælg mellem  laks sashimi eller stegte svampe

185,-


KAGE

CAROLINE AMALIE KAGEN

Lagkage med skovbær og makroner

85,- 

DAGENS KAGE

Spørg Sofie eller Nikolaj


AFTEN




FORRET

Terrin af torsk og ørred med bagte skalotter, agurk, 

urtefløde og brændt citron

95,-


HOVEDRET

Braiseret Kalveskank fra Nygård i rødvinssky

Panisse fritter med “Gammel Knas”

Lun salat af rødbeder og rødløg med peberrod

335,-


OST

Tre danske oste med kompot og kiks

95,- 


DESSERT

Creme Brulee og mangoparfait med hvid chokolade

95,-


Forret og Hovedret samt Ost eller Dessert - 475,-


Bordbestilling til aften er en nødvændighed...


Ny aftenmenu fra den 4. april

VEGETAR

Vi har også vegetaralternativer.

Skriv venligst i kommentarfeltet ved booking hvis dette ønskes og meget gerne så specifikt som muligt, herunder hvorvidt det forholder sig med fisk/skaldyr, mælk, æg el.l.