FROKOST


SKOVFROKOST

Små skønne smagsoplevelser med et drys af jul i tre serveringer...


Hjemmelavede Julesild og Stegte sild

Varmrøget laks med rejer på smørristet brød

-

Tærte med karamelliseret løg og pigeonæble

Hønsesalat af Kylling fra Hopballe Mølle

Confiteret grisebryst med sprød rødkål og knold

Andeparfait med rillette og syltet kvæde

-

Ost med kompot

Appelsinfromage med krokant

285,-


ÆGGEKAGE

Cremet æggekage med røget skinke, hjemmerørt sennep,

syltede rødbeder, friske urter, salater og sylt.

Rugbrød, smør og hjemmelavet krydderfedt

195,-


KROENS FROKOSTSALAT

Fyldig salat med Bornholmske bælgfrugter og urter,

bagte rødder, syltede sager og sprøde salater 

Vælg mellem  laks sashimi eller stegte svampe

175,-


KAGE

CAROLINE AMALIE KAGEN

Lagkage med skovbær og makroner

75,- 

KOM IND OG FÅ VARMEN MED

GLØGG OG ÆBLESKIVER

I NOVEMBER OG DECEMBER


AFTEN




FORRET

Rimmet torsk med røg og porre samt syltede stikkelsbær 

og karamelliserede løg

95,-


HOVEDRET

Bryst af and i sauce med tranebær og

kroketter af confiteret lårkød

Pommes fondant i egen creme med trøffel og chips

 Karamelliserede pigeonæbler, grønkål og

portvinssyltede valnødder

335,-


OST

Tre danske oste med kompot og kiks

95,- 


DESSERT

Braiseret ananas med kaffe, vanilje og rom

95,-


Forret og Hovedret samt Ost eller Dessert - 475,-


Bordbestilling til aften er en nødvændighed...


VEGETAR

Vi har også vegetaralternativer.

Skriv venligst i kommentarfeltet ved booking hvis dette ønskes og meget gerne så specifikt som muligt, herunder hvorvidt det forholder sig med fisk/skaldyr, mælk, æg el.l.

unsplash