FROKOST
SKOVFROKOST
Små skønne smagsoplevelser med et drys af jul i tre serveringer...
Hjemmelavede Julesild og Stegte sild
Varmrøget laks med rejer på smørristet brød
-
Tærte med karamelliseret løg og pigeonæble
Hønsesalat af Kylling fra Hopballe Mølle
Confiteret grisebryst med sprød rødkål og knold
Andeparfait med rillette og syltet kvæde
-
Ost med kompot
Appelsinfromage med krokant
285,-
ÆGGEKAGE
Cremet æggekage med røget skinke, hjemmerørt sennep,
syltede rødbeder, friske urter, salater og sylt.
Rugbrød, smør og hjemmelavet krydderfedt
195,-
KROENS FROKOSTSALAT
Fyldig salat med Bornholmske bælgfrugter og urter,
bagte rødder, syltede sager og sprøde salater
Vælg mellem laks sashimi eller stegte svampe
175,-
KAGE
CAROLINE AMALIE KAGEN
Lagkage med skovbær og makroner
75,-
KOM IND OG FÅ VARMEN MED
GLØGG OG ÆBLESKIVER
I NOVEMBER OG DECEMBER
AFTEN
FORRET
Rimmet torsk med røg og porre samt syltede stikkelsbær
og karamelliserede løg
95,-
HOVEDRET
Bryst af and i sauce med tranebær og
kroketter af confiteret lårkød
Pommes fondant i egen creme med trøffel og chips
Karamelliserede pigeonæbler, grønkål og
portvinssyltede valnødder
335,-
OST
Tre danske oste med kompot og kiks
95,-
DESSERT
Braiseret ananas med kaffe, vanilje og rom
95,-
Forret og Hovedret samt Ost eller Dessert - 475,-
Bordbestilling til aften er en nødvændighed...
VEGETAR
Vi har også vegetaralternativer.
Skriv venligst i kommentarfeltet ved booking hvis dette ønskes og meget gerne så specifikt som muligt, herunder hvorvidt det forholder sig med fisk/skaldyr, mælk, æg el.l.