FROKOST
SKOVFROKOST
Små skønne smagsoplevelser i tre serveringer...
3 slags hjemmelavede sild
-
Torskekroket med sauce tatar
Laksesalat med ørredrogn
Vildpate med surt
Tærte med karamelliseret løg og pigeonæble
-
Ost med kompot
Citronfromage med krokant
295,-
ÆGGEKAGE
Cremet æggekage med røget skinke, hjemmerørt sennep,
syltede rødbeder, friske urter, salater og sylt.
Rugbrød, smør og hjemmelavet krydderfedt
195,-
KROENS FROKOSTSALAT
Fyldig salat med Bornholmske bælgfrugter og urter,
bagte rødder, syltede sager og sprøde salater
Vælg mellem laks sashimi eller stegte svampe
185,-
KAGE
CAROLINE AMALIE KAGEN
Lagkage med skovbær og makroner
85,-
DAGENS KAGE
Spørg Sofie eller Nikolaj
AFTEN
FORRET
Terrin af torsk og ørred med bagte skalotter, agurk,
urtefløde og brændt citron
95,-
HOVEDRET
Braiseret Kalveskank fra Nygård i rødvinssky
Panisse fritter med “Gammel Knas”
Lun salat af rødbeder og rødløg med peberrod
335,-
OST
Tre danske oste med kompot og kiks
95,-
DESSERT
Creme Brulee og mangoparfait med hvid chokolade
95,-
Forret og Hovedret samt Ost eller Dessert - 475,-
Bordbestilling til aften er en nødvændighed...
Ny aftenmenu fra den 4. april
VEGETAR
Vi har også vegetaralternativer.
Skriv venligst i kommentarfeltet ved booking hvis dette ønskes og meget gerne så specifikt som muligt, herunder hvorvidt det forholder sig med fisk/skaldyr, mælk, æg el.l.